ja_mageia

 • Narrow screen resolution
 • Wide screen resolution
 • Decrease font size
 • Default font size
 • Increase font size
Home Verslag Culturele ledenactiviteit 6 oktober

Verslag Culturele ledenactiviteit 6 oktober

De Herven te gast bij Proef in het Uilenburgstraatje op 6 oktober jl.

Proef is een wijnwinkel waar een kundig, persoonlijk advies én het zelf proeven van wijnen samenkomen. De passie van broer & zus Rick & Maud Lennertz voor wijn, ontmoet elkaar in een eigentijdse winkel in een karakteristiek pand dat ligt in het oudste gedeelte van de binnenstad. Proef heeft een verrassend, toegankelijk en vernieuwend aanbod voor zowel de leek als de ervaren wijnliefhebber.

Dymph Vroegh, vestigingsdirecteur en Anneloes Rademakers, projectmedewerker van Jinc hebben een interessante presentatie over wat ú als ondernemer en JINC voor elkaar kunnen betekenen.

JINC is een non-profit organisatie die grotendeels wordt gefinancierd door het bedrijfsleven. JINC geeft kinderen kans op een betere toekomst. Ze leren solliciteren, maken kennis met verschillende beroepen en ontdekken samen met een coach welk werk bij hun mogelijkheden en talent past.

Helaas komt de presentatie Jheronimus Bosch 500 jaar in 2016 te vervallen door ziekte van Julienne Straatman en is er daardoor uitgebreid gelegenheid om te netwerken onder het genot van diverse heerlijke wijntjes.

Bedrijf uitgelicht

 • ASN Autoschade Service Den Bosch

   

   

  Bedrijfsinformatie Wij handelen het complete schadeherstelproces voor u af, zorgen voor vervangend vervoer en herstellen uw schade met de grootste zorg en oog voor kwaliteit. Halen en brengen van uw beschadigde auto, op een door u aangegeven locatie binnen Nederland, behoort tot de mogelijkheden. Afhankelijk van hoe u verzekerd bent is deze dienst vaak gratis.

   

  Een ASN vestiging onderscheidt zich door schadelast beperkende maatregelen, door toepassing van alternatieve schadeherstelmethodes met ons label Quick Repair. Ook voor lichte tot zware krassen, beschadiging van uw interieur of het reconditioneren van uw auto is Quick Repair een snelle, efficiënte en kostenbesparende oplossing. Uw auto wordt weer als nieuw.

   

  Aard van bedrijvigheid Autoschadeherstel is een ambacht. Wij werken met passie met metaal, aluminium en kunststoffen. En spuiten met de beste kwaliteit lakken om telkens weer een glimmend resultaat te leveren. Met het vakmanschap van onze collega’s én het beste gereedschap leveren we topkwaliteit. En we herstellen volgens de fabrieksnormen om de veiligheid van uw auto te garanderen. Wij doen er altijd alles aan om u goed werk af te leveren. Daar zijn wij trots op.

   

  Autoschade Op alle ASN vestigingen werken gekwalificeerde medewerkers, bekend met de meest recente technieken. Uw auto kunt u met een gerust hart achterlaten. Wij repareren de schade vakkundig, zodat de auto er technisch en optisch weer tiptop bij staat. U kunt dan weer veilig met uw auto op weg.

   

Nieuwsfeit

Login

Nieuwsbrief


Agenda

Cultureel en bedrijfsborrel

OKT
12

12.10.2017 14:00 - 16:00


5e Bestuursvergadering

NOV
16

16.11.2017 11:00 - 13:00


Kerstlunch

DEC
14

14.12.2017 11:00 - 13:00
Zoek bedrijven