ja_mageia

  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Home Nieuws Stichting Maatschappelijke Beursvloer ’s-Hertogenbosch versterkt bestuur met twee nieuwe bestuursleden

Stichting Maatschappelijke Beursvloer ’s-Hertogenbosch versterkt bestuur met twee nieuwe bestuursleden

Stichting Maatschappelijke Beursvloer ’s-Hertogenbosch heeft na het vertrek van voorzitter Paul Bleijs twee nieuwe bestuurleden aan zich kunnen verbinden. De heer Coen Free(68), Ere voorzitter van het College van Bestuur van het Koning Willem I College en de heer Gaby Westelaken(46) directeur van GWS dé Schoonmaker zijn per heden als algemeen bestuurslid benoemd. Stichting Maatschappelijke Beursvloer ’s-Hertogenbosch heeft na het vertrek van voorzitter Paul Bleijs twee nieuwe bestuurleden aan zich kunnen verbinden. De heer Coen Free(68), Ere voorzitter van het College van Bestuur van het Koning Willem I College en de heer Gaby Westelaken(46) directeur van GWS dé Schoonmaker zijn per heden als algemeen bestuurslid benoemd.

Door het vertrek van Paul Bleijs naar Vietnam ontstond er een vacature bij de Stichting. Na ampel beraad hebben maar liefst twee heren zich bereid gevonden het bestuur te komen versterken. Daarnaast heeft Arnold de Bruin de voorzittersrol overgenomen van Paul.

De Bossche Beursvloer is na 3 jaar uitgegroeid tot één van de grootste en meest succesvolle beursvloeren van Nederland. Voorzitter Arnold de Bruin; ‘Het is nooit onze intentie om de Bossche Beursvloer zo te laten groeien. Zoals Burgemeester Rombouts tijdens de opening van de eerste Beursvloer in 2010 zei ‘als we er jaarlijks in slagen een 100 of meer matches te maken worden we daar ook een betere stad van’. Tijdens de laatste editie in 2012 stond de teller na afloop op 332. Een geweldig resultaat natuurlijk’.

Het voltallige bestuur ziet er nu als volgt uit;

  • Arnold de Bruin, Partner KPMG – voorzitter
  • Dick Kremers, Directeur DeKa Participaties – secretaris
  • Doesje Fransen – penningmeester
  • Gaby Westelaken – directeur GWS dé Schoonmaker – algemeen bestuurslid
  • Coen Free – Ere voorzitter van het College van Bestuur KW1C – algemeen bestuurslid.

Het bestuur werkt momenteel aan de financiering van de vierde editie van de Bossche Beursvloer. Deze vierde editie zal (onder voorbehoud) plaats vinden op donderdag 21 november 2013 aan de Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch.

Stichting Maatschappelijke Beursvloer ’s-Hertogenbosch en omstreken organiseert al drie jaar op rij de Bossche Beursvloer. Dé plek voor bedrijfsleven, onderwijs en overheid om invulling te geven aan sociaal ondernemerschap door kennis, kunde, materialen en menskracht in te zetten voor de Bossche samenleving. Tijdens de Beursvloer ontmoeten zij maatschappelijke organisaties uit ’s-Hertogenbosch en omstreken welke, om diverse redenen, hulp nodig hebben. Organisaties die opkomen voor bijvoorbeeld eenzame ouderen, gehandicapte kinderen, de natuur, ex-gedetineerden of -verslaafden of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Alle groepen in de samenleving zijn op de Beursvloer vertegenwoordigd. En alle samenwerkingen die ontstaan tijdens de Beursvloer tussen bedrijfsleven en het maatschappelijk veld maken Den Bosch weer een stukje mooier.

Voor meer informatie over Beursvloer ‘s-Hertogenbosch neemt u contact op met Angelique Ottens, 06-38351304. Meer informatie over de Bossche Beursvloer vindt u ook op www.beursvloerdenbosch.nl .

Last modified on maandag 21 oktober 2013 19:09

AgendaZoek bedrijven