ja_mageia

  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Home Nieuws Nieuwjaarsbijeenkomst op 23 januari jl.

Nieuwjaarsbijeenkomst op 23 januari jl.

 

Op 23 januari jl. was er dit jaar een gezamenlijke nieuwjaarsborrel georganiseerd in het Heineken Ontmoetingscentrum op bedrijventerrein De RIVU. Dit initiatief van de Ondernemersverenigingen De Herven, Spoorzone, High Tech Maaspoort en RIVU was een groot succes met ca. 200 leden die zich hadden aangemeld.

 

Zo kon er onder het genot van een hapje van de Pure Keuken en drankje kennis gemaakt worden met andere ondernemers in ‘s-Hertogenbosch.

Na de opening door de voorzitter van de RIVU Jan Luijks, werd er door Jos van de Wouw, voorzitter van High Tech Maaspoort de fusie aangekondigd van High Tech Maaspoort en Treurenburg in een nieuwe vereniging HTMT.

Peter Beckers, lid van de raad van bestuur van VION gaf een interessante presentie over Agrifood Capital. Noordoost-Brabant is in 2020 de topregio in Agrifood. In deze regio vinden ondernemers, onderwijs en overheid elkaar in AgriFood Capital. Met de focus op Agrifood en cross-overs naar andere sectoren creëeren zij toegevoegde waarde voor mens, dier, plant en omgeving. Peter Beckers gaf met diverse voorbeelden van samenwerkingen tussen regionale bedrijven aan, dat AgriFood Capital de proeftuin zal worden voor nieuwe producten, technieken en concepten.

Ook Babs van Geel wilde tenslotte alle ondernemers die zich op 17 december 2013 hebben ingezet voor “Eet met je Hart” bedanken. Tijdens het diner voor eenzame ouderen, bekostigd en gemaakt door leden van de ondernemersverenigingen.

Het was een gezellige avond en zeker voor herhaling vatbaar om zo het nieuwe jaar 2014 in te luiden!!

Last modified on dinsdag 15 april 2014 12:00

AgendaZoek bedrijven