ja_mageia

  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Home Nieuws Dinsdag 7 oktober 2014 Rondleiding bij Cor Unum

Dinsdag 7 oktober 2014 Rondleiding bij Cor Unum

Op dinsdag 7 oktober 2014 organiseren wij een rondleiding bij Cor Unum (Gruyterfabriek, Veemarktkade 8, ingang N, 5222 AE  ’s-Hertogenbosch).

Tijdens de rondleiding wordt een stukje geschiedenis van Cor Unum verteld, komen verhalen over kunstenaars en ontwerpers aan bod en worden prachtige producten getoond. Ook krijgen we informatie over modelleren, het maken van mallen, het gietproces, afwerken, glazuren en het stoken en vervolgens mogen wij zelf aan de slag!

Het programma is als volgt:

14.45 - 15.10 uur        Ontvangst in de toonkamer van Cor Unum met koffie en thee & Bossche Bol

15.10 - 16.00 uur        Rondleiding

16.00 - 17.00 uur        Workshop ‘’beschilder uw beker’’ en creëer uw eigen kunstwerk

17.00 - 18.30 uur        Netwerkborrel in Brasserie De Gruyterfabriek (Veemarktkade 8, ingang F)

Bij deze activiteit is het mogelijk uw partner of collega als introduce mee te nemen. U kunt zich tot en met donderdag 2 oktober aan- of afmelden per e-mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met vermelding van uw bedrijfs- en persoonsnaam/-namen. Er zijn maximaal 2 plaatsen per lid beschikbaar.

cor unum de herven

Cor Unum produceert keramiek van topkwaliteit. Gebaseerd op design van nationale en internationale bekende ontwerpers, architecten en beeldend kunstenaars. Producten uit de Cor Unum collectie worden gemaakt in beperkte oplage en wereldwijd verkocht. Het Museum of Modern Art in New York maar ook Frozen Fountain in Amsterdam, Tools in Parijs, Trico in Tokyo zijn klanten van Cor Unum. Daarnaast vervaardigt Cor Unum in samenwerking met kunstenaars keramische (beeldende kunst)toepassingen in de architectuur.

Producten uit de Cor Unum collectie kenmerken zich door hun uitmuntende design. Ontwerpers met internationale bekendheid – denk aan Arad, Newson, Sottsass, Grcic, Lovegrove en Wanders hebben met Cor Unum samengewerkt. Maar ook jonge aanstormende talenten als Demakersvan, Kiki van Eijk, Wieki Somers, Joris Laarman en Bertjan Pot hebben hun designs toevertrouwd aan Cor Unum. Cor Unum zet hun ontwerpen met groot vakmanschap en veel liefde om in prachtige producten van zeer hoge kwaliteit. www.corunum-ceramics.nl

Gedurende de laatste 10 jaren heeft Cor Unum vijf bijzondere collecties gepresenteerd in het mekka van het design, de internationale Salone del Mobile in Milaan.

Last modified on maandag 13 oktober 2014 21:50

AgendaZoek bedrijven