ja_mageia

  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Home Nieuws Nieuwjaarsreceptie voor ondernemend ’s-Hertogenbosch op woensdag 7 januari 2015.

Nieuwjaarsreceptie voor ondernemend ’s-Hertogenbosch op woensdag 7 januari 2015.

In samenwerking met ondernemersverenigingen De Brand, De Pettelaar, De Herven, Spoorzone, Samenwerkingsverband Rietvelden-De Vutter, High-Tech Maaspoort/ Treurenburg , Empel en het Rosmalens Ondernemers Contact.

Gemeente ’s-Hertogenbosch, Brabants-Zeeuwse Werkgeversvereniging BZW*, en Hermes Regionaal Business Netwerk hebben de handen ineen geslagen. Gezamenlijk tekenen zij voor een aansprekende, jaarlijks terugkerende, nieuwjaarsreceptie voor ondernemend ’s-Hertogenbosch op woensdag 7 januari 2015.

Verbinden & vooruitkijken

Graag kijken we samen met u vooruit naar het nieuwe jaar waarbij burgemeester Ton Rombouts een inleiding verzorgt. We beloven u een sprankelend netwerkevent waar ondernemend

‘s-Hertogenbosch elkaar ontmoet in een ontspannen sfeer en waar u de nodige inspiratie en energie opdoet voor een succesvol jaar.

Meet & greet
Ontmoet mede-ondernemers uit de regio ‘s-Hertogenbosch maar ook beleidsbepalers op het gebied van openbaar bestuur, onderwijs, cultuur en sport. Een netwerkevent op een prachtige locatie, het Atrium van Avans Hogeschool. Dé Nieuwjaarsreceptie is één van die Bossche evenementen die u niet kan missen als u betrokken bent bij de regio ’s-Hertogenbosch.
 
Voor meer informatie zie www.nieuwjaar2015.nl.
Last modified on donderdag 08 januari 2015 09:38

AgendaZoek bedrijven