ja_mageia

  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Home Nieuws Geslaagde Kerstlunch op 16 december 2014

Geslaagde Kerstlunch op 16 december 2014

 

Tijdens de jaarlijkse Kerstlunch van de Ondernemersvereniging

De Herven op16 december 2014 bij Autobedrijf Jos van Boxtel wordt onder het toeziend oog van ca. 65 gasten het eerste certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen uitgereikt door Onno Keuker van MKB NL aan de wethouder Geert Snijders.

Ondernemersvereniging De Herven is bezig met de algehele verbetering van het bedrijventerrein in ’s-Hertogenbosch. Een van de middelen die daarvoor worden ingezet is het Keurmerk Veilig Ondernemen. 

Het keurmerk is voorbereid door een werkgroep bestaande uit Ondernemersvereniging De Herven, Brandweer, Politie, SBB (Stichting Bedrijventerrein Beveiliging, MKB NL en de gemeente ‘s-Hertogenbosch. De werkgroep werd ondersteund door studenten van AVANS Hogescholen.

Met de verbetering en uitbreiding van de meubelboulevard is een start gemaakt als belangrijke stimulans voor de uitstraling van De Herven

Er wordt 13 miljoen euro geïnvesteerd door publieke en private partijen in het openbaar gebied en vastgoed.

In een intensief overleg tussen de Ondernemersvereniging De Herven, eigenaren en gemeente wordt er tevens een plan uitgewerkt. Alle partijen hebben de intentie uitgesproken om in dat plan in 2015 en 2016 te willen investeren. Aanvullend is de provincie bereid gevonden ook € 750.000 te investeren. Dit geeft maar weer aan dat De Herven een terrein met potentie is!


Veiligheid is een basisvoorwaarde om met succes te kunnen ondernemen. Voor een werkomgeving die voldoet aan de wensen van de gebruikers is meer nodig.

De Herven, bedrijventerrein van de toekomst, is een van de belangrijkste bedrijventerreinen van ’s-Hertogenbosch.

Het heeft een omvang van 73 ha. Er zijn 165 bedrijven gevestigd en er werken 4.400 mensen.


Last modified on zondag 22 maart 2015 22:22

AgendaZoek bedrijven