Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dé Nieuwjaarsreceptie 2022 Boschbreed

maart 21 @ 4:00 pm - 7:00 pm

Dé Nieuwjaarsreceptie voor de leden van VNO en de Bossche bedrijventerreinen/ondernemersverenigingen, Hermes en de Gemeente

Geachte mevrouw of mijnheer,

Start van een nieuw seizoen! Dit jaar trappen wij niet in januari het nieuwe jaar af, zoals u van ons gewend bent. Maar we hebben de lentekriebels te pakken. Daarom organiseren wij eenmalig de Nieuwjaarsreceptie niet in januari, maar op maandag 21 maart. Het ultieme moment om alsnog met elkaar 2022 goed in te luiden.

Age is just a number

Babyboomers. Generatie X, Y, Z, Alpha. Wat merken we van verschillende generaties op de werkvloer. En wat kunnen we van elkaar leren. Ander werk-ethos? Andere ondernemers-filosofie misschien? Of bestaat die clash tussen de generaties helemaal niet. Age is just a number, toch? Of toch niet?!

Hoe kun je als ondernemer goed op verschillende generaties inspelen. Ontdek de kansen door elkaar te leren kennen!

Dit thema staat centraal tijdens Dé Nieuwjaarsreceptie op 21 maart 2022. We laten toonaangevende, Bossche ondernemers uit diverse generaties aan het woord en burgemeester Jack Mikkers geeft zijn visie op Bosch ondernemerschap. Wie die ondernemers zijn maken we binnenkort bekend.

Bring a friend

Na de overwegingen van de generaties op het podium is er alle ruimte om met elkaar tijdens de borrel van gedachten te wisselen hierover. De diversiteit van generaties zien we niet alleen op het podium maar ook heel graag in de zaal. We nodigen je daarom van harte uit om iemand van generatie Z mee te nemen. Je zoon of dochter. Een student die werkzaam bij je is. Je buurmeisje die de eerste stappen in het werkveld zet of nog aan het afstuderen is. Deze editie mogen alle betalende bezoekers 1 gast uit Generatie Z (leeftijd tot ca 26 jaar) meenemen.

Tot slot heffen we het glas. Met elkaar. Alle generaties. En proosten we op een nieuw jaar. Wij hebben er zin in!

Datum: maandag 21 maart 2022
Tijd: 16.00- ca 19.00 uur
Locatie: 1931 Congrescentrum (De Brabanthallen)

Begin volgend jaar ontvang je de uitnodiging mét de mogelijkheid om in te schrijven, maar noteer de datum vast in jouw agenda! Meer informatie vind je op nieuwjaar2022.nl
Uiteraard volgen wij de coronamaatregelen op de voet en zullen de regels die op 21 maart gelden toepassen.

Jack Mikkers Burgemeester ‘s-Hertogenbosch
Maarten van der Vaart Voorzitter Nieuwjaarsreceptie ‘s-Hertogenbosch
Marc Bozon Voorzitter Hermes
Marc Hoedemakers Voorzitter VNO-NCW ‘s-Hertogenbosch
Philippe Raets Voorzitter college van bestuur Avans Hogescholen
Jos van Kessel Lid College van Bestuur Koning Willem I College
Annemarie Moons Voorzitter Raad van Bestuur Yuverta (voorheen Helicon)
Reggy van der Wielen Voorzitter College van bestuur HAS
Liesbeth Leijssen Directuer JADS
Joep Houterman Voorzitter College van Bestuur Fontys

 

In samenwerking met ondernemersverenigingen De Brand, De Pettelaar, De Herven, Spoorzone, Samenwerkingsverband Rietvelden-De Vutter, High-Tech Maaspoort/Treurenburg, Empel en de Vereniging Rosmalense Ondernemers.

De nieuwjaarsreceptie wordt verder mogelijk gemaakt door de sponsoren Gemeente ‘s‑Hertogenbosch, Rabobank, LXA The Law Firm, Bouwbedrijf van Den Bouwhuijsen, BakerTilly, Saris & Partners, Henkelman en Welten.

Gegevens

Datum:
maart 21
Tijd:
4:00 pm - 7:00 pm

Locatie

1931 Congrescentrum (De Brabanthallen)